Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

SountTube lanseaza difuzoarele Dante

SoundTube Entertainment a anuntat lansarea difuzoarelor de tavan si de suprafata cu Dante activat, inclusiv boxe Master care permit conectarea difuzoarelor non-Dante in retea.

Patru modele SoundTube IPD de tavan si un difuzor cu montare pe suprafata sunt acum disponibile, impreuna cu doua difuzoare Master IPD4. Compania intentioneaza sa adauge mai multe modele in viitor.

Sistemul permite configurarea individuala a difuzoarelor si ofera PoE de 40 wati pe canal (cu Switch-ul SoundTube STNet) la orice difuzor STNet din sistem. Difuzoarele pot fi conectate si alimentate prin PoE plus standard si prin switcherele PoE. Cablul de categorie care conecteaza fiecare difuzor SoundTube IPD la switch-ul SoundTube STNet furnizeaza semnalul, puterea difuzorului si raportul de informare. Fiecare difuzor dintr-un sistem STNet poate face parte dintr-o zona sau poate fi in propria sa zona. Difuzoarele sunt configurate prin intermediul software-ului.

Un controler de sistem Dante DSP este conectat la Switch-ul STNet prin intermediul unuia dintre cele doua porturi Gigabit Ethernet furnizate. Pana la 16 difuzoare pot fi conectate direct, printr-un singur Switch STNet; switch-urile pot fi conectate printr-un al doilea port Gigabit Ethernet pentru extinderea sistemului. Orice controler DSP cu Dante activat va lucra cu comutatorul STNet. 

Software-ul de monitorizare SoundTube tine evidenta difuzoarelor STNet IP dintr-un sistem. Software-ul indica grafic grupurile de difuzoare; in cazul in care un difuzor dintr-un grup are o problema, grupul va fi evidentiat pe ecranul managerului de sistem. Facand click pe grupul de difuzore vor fi afisate informatii despre grup si va fi identificat difuzorul cu probleme.

In plus fata de modelele standard IPD, SoundTube ofera difuzoare Master IPD4, difuzoare individuale cu Dante activate in sistemul STNet care pot alimenta pana la trei difuzoare non-IP suplimentare. Fiecare difuzor IPD4 poate fi divizat in doua canale fiind foarte potrivit intr-un sistem cu difuzoare SoundTube pasive standard de acelasi tip. Toate difuzoarele IPD4 vin atat in versiune activa, cat si in versiune pasiva.