Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ST100-001- noul Sistem de Colaborare ShareTime de la Altinex

Asemanator cu o unitate flash in aparenta, adaptorul ShareTime se conecteaza prin orice cablu HDMI la un display cu intrare HDMI. Utilizand semnalele de control CEC (Consumer Electronics Control), ShareTime permite utilizatorilor sa porneasca display-ul si sa selecteze diferitele intrari doar prin atingerea suprafetei de sus a adaptorului. Sistemul de Colaborare Altinex ShareTime este o solutie eleganta, perfecta pentru mediile de colaborare mici si medii, inclusiv sali de conferinte, biblioteci si scoli.

Sistemul de Colaborare Altinex ShareTime este alimentat de la portul HDMI al laptopului sau al dispozitivului mobil si are un efect minim asupra bateriei dispozitivului mobil datorita consumului de energie extrem de redus. ShareTime se configureaza automat pentru orice intrare pe display. Cu adaptorul ShareTime pot fi utilizate una sau patru intrari penru a crea un mediu de colaborare potrivit pentru toti cei care participa la intalnire.

ShareTime ofera suport CEC complet, poate selecta automat intrarea potrivita si poate porni/ opri display-ul oricand este necesar. Cu bateria sa interna, adaptorul va astepta un anumit timp dupa ce toate sursele sunt deconectate si apoi va opri automat display-ul. Timpul de oprire este reglat cu usurinta de utilizator. 

ShareTimenu nu foloseste nici un cablu de proprietate. Pur si simplu conectati adaptorul la un display compatibil CEC utilizand orice cablu HDMI standard. Dupa ce conectati celalalt capat al adaptorului ShareTime la un laptop sau la un dispozitiv mobil cu o iesire video HDMI, indicatorul LED va clipi alb, iar apoi se face verde pentru a indica video activ. ShareTime va porni automat display-ul si va selecta intrarea corecta. Pentru surse suplimentare, este nevoie doar sa se repete aceleasi secvente pentru oricare alta intrare HDMI a display-ului.