Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Televic a lansat sistemul de conferinta wireless Confidea FLEX G4

Televic a lansat sistemul de conferinta wireless Confidea FLEX G4

Televic a lansat sistemul de conferinta wireless Confidea FLEX G4 pentru o gama de camere si configuratii diferite, care sunt 100% fara cablu.

Intrucat locurile temporare (de inchiriat) si amenajarile de camera multifunctionale devin mai degraba o regula decat o exceptie, sistemul wireless Confidea Flex G4 a fost conceput pentru a facilita o configurare rapida si fara probleme.

Intregul sistem se poate incadra intr-o carcasa compacta, transportabila. Optiunile de acces inteligent pentru participantii aflati la fata locului si cei aflati la distanta faciliteaza intalnirile hibride.

Bazat pe tehnologia standard WiFi-5, sistemul utilizeaza o combinatie de tehnici pentru a imbunatati calitatea si fiabilitatea receptiei semnalului.

Fiecare unitate wireless vine cu o baterie Li-ion compacta care ofera 12 ore de autonomie la o incarcare de 2 ore. Pentru un timp de functionare și mai lung, o a doua baterie poate fi adaugata intr-un compartiment dual pentru a dubla timpul de intalnire la 24 de ore. Dispozitivul poate functiona si pe un incarcator USB-C standard.

Securitatea conferintelor este gestionata prin criptare avansata WPA2 Enterprise si autentificare individuala a fiecarei unitati.