Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Televizoarele Samsung 4K vor fi imbunatatite cu ecrane QLED

Samsung a anuntat ca televizoarele The Frame si Serif vor fi imbunatatite cu ecrane QLED si vor fi prezentate la CES 2019.

Inainte de CES 2019, Samsung a dezvaluit televizoarele The Frame si Serif urmeaza sa treaca de la panourile LED la QLED.

De ce QLED? Ei bine, QLED este o tehnologie care rivalizeaza cu OLED. QLED combina ecrane LCD cu tehnologia Samsung Quantum Dot. Utilizeaza o serie de puncte mici de diferite dimensiuni in panou pentru a produce diferite lungimi de unda si, prin urmare, culori diferite, atunci cand lumina trece prin ele. Acest lucru, potrivit Samsung, face ca imaginea sa fie mai stralucitoare, sa aiba un contrast mai bun si negru mai profund decat panourile LCD/LED.

Televizoarele The Frame si Serif sunt destinate celor care doresc ca dispozitivele lor de divertisment sa faca parte din mobilierul camerei. The Frame poate fi atarnat pe perete. Atunci cand este pornit, evident, va puteti uita la televizor, dar cand este oprit, televizorul afiseaza opere de arta. Este, in esenta, un screensaver gigant pe perete.

Totusi, asta nu e tot ce poate face. Puteti personaliza imaginea afista pe ecran incarcand imaginile de pe telefonul dvs. sau redandu-le de pe un stick USB. Serif urmeaza o idee similara amestecandu-se in spatiul care il inconjoara. Vazut din lateral, Serif arata ca litera “I” mare cu un design voluminos si solid si dispune de o interfata care permite accesul la difuzoare Bluetooth, la aplicatii si galeria dvs. foto (daca este conectata).

Ambele modele se vor fi prezentate la CES 2019, incepand cu 8 ianuarie.