Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

TOA a lansat amplificatorul-matrice MA-725FH

TOA a lansat amplificatorul-matrice cu sase intrari, MA-725FH.

In esenta sa, MA-725FH este un mixer matrice cu sase intrari: patru dintre intrari sunt configurate pentru BGM sau alte surse de nivel de linie, in timp ce doua intrari echilibrate sunt destinate surselor prioritare, cum ar fi microfoanele de paginare sau playerele de mesaje.

MA-725FH are o putere de 4 x 250W (la 70 sau 100 de volti)  si este un produs complet digital. Cu ajutorul butoanelor din panoul forntal pot fi controlate/selectate sursa si zonele. Toate celelalte butoane de control sunt amplasate pe panoul din spate pentru a preveni manipularea neautorizata. Un panou de perete optional (WP-700-AM) poate fi conectat printr-un singur cablu Cat-5 pentru fiecare canal de iesire, permitand controlul independent al volumului si selectarea sursei pentru fiecare zona.

Sectiunea de mixer digital, are un meniu de 32 de presetari EQ pentru difuzore (selectabile prin comutatorul de faza), pentru a optimiza sunetul celor mai populare difuzoare PA TOA. Acesta ofera chiar si setari pentru a permite bi-amping cu subwoofere. Memorii suplimentare sunt, de asemenea, furnizate pentru stocarea presetarilor personalizate EQ. TOA va oferi si o versiune nealimentata (numa mixeri matrice MM-700F), pentru utilizarea cu alte amplificatoare.

MA-725FH este conceput pentru a raspunde cererii de sisteme de nivel mediu pentru muzica de fundal si paginare care au nevoie de o putere mai mare cu zone multiple, permitand integratorilor BGM sa indeplineasca nevoile proiectelor mai rapid si mai rentabil.