Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

TOA a prezentat un sistem de anunturi vocale automate pentru aeroporturi la ISE 2019

La ISE 2019, TOA a anuntat colaborarea cu AviaVox si a prezentat un sistem de anunturi vocale generate automat, cu o inteligibilitate superioara, pentru aeroporturi.

In colaborare cu AviaVox, TOA ofera acum posibilitatea de a genera anunturi vocale automate, cu o claritate vocala superioara, utilizand sistemul de alarmare vocala certificat EN54 VX-3000 in combinatie cu sistemele de anunturi inteligente AviaVox.

Cu gama sa larga de difuzoare, TOA garanteaza inteligibilitatea vocala a acestor anunturi chiar si in acustica provocatoare a spatiilor largi si aglomerate cum sunt cele din aeroporturi.

Cu tehnologia sa bazata pe foneme, AviaVox poate genera anunturi complet naturale intr-o multitudine de limbi. Sistemul este conectat la baza de date operationala a aeroportului si primeste in mod constant actualizari privind starea zborurilor. In conformitate cu politica individuala a aeroporului privind anunturile, aceste actualizari declanseaza anunturi generate automat, care sunt apoi distribuite de VX-3000 – cu toate avantajele care vin impreuna cu capabilitatile produsului emblematic al companiei TOA, cum ar fi abordarea unor zone specifice, prioritizarea anunturilor si oferirea de confort si atmosfera prin muzica de fundal.

Arhitectura scalabila bazata pe IP a sistemului VX-3000 ofera o putere de iesire nominala de pana la 320 kW. Aceasta caracteristica il face aplicabil pentru aeroporturile mici si mari, cu pana la 2560 de zone si 1280 de microfoane la distanta. Adaugarea modelului VX-3308WM – noul sistem de alarmare vocala all-in-one, cu montare pe perete de la TOA – permite utilizarea acestuia chiar si in locatii mici si indepartate.