Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

TOA Electronics a lansat Seria A-5000 ‘Smart Amp’

TOA Electronics a lansat seria de amplificatoare cu DSP incorporat A-5000.

Noile amplificatoare incorporeaza obisnuitele intrari BGM/linie (doua nebalansate) si intrarile de prioritate microfon/linie (doua balansate), cu putere de iesire de 4 ohm, 70 sau de 100 de volti. Acestea pot functiona pe AC universal de la 100 la 240 volti pentru a putea fi utilizate oriunde in lume. Noua serie de amplificatoare are un design clasa D, care ofera o mai mare eficienta energetica, mai putina generare de caldura si un pachet mai compact (aproximativ jumatate din dimensiunea amplificatoarelor tipice).

Panoul din spate al amplificatoarelor A-5000 dispune de un port pentru controlul volumului de la distanta care functioneaza cu un atenuator standard de 10k (cum ar fi AT-10K AM). Actualizarile software viitoare vor include caracteristici cum ar fi suprimarea feedback-ului si presetari ale EQ-ului difuzoarelor pentru iesirea principala. Cu setul lor caracteristici complete si DSP-ul incorporat, amplificatoarele A-5000 sunt potrivite pentru aplicatii de vorbire/prezentare, precum si pentru muzica de fundal si aplicatii de paginare.

Avantajul suplimentar este DSP-ul integrat, care permite controlul GUI in retea si monitorizarea in timp real a nivelurilor, cinci-benzi EQ parametric pe intrari si pe iesirea principala, compresie, si o sectiune mute/varf cu prag si eliberare reglabile (pentru toate canalele). GUI-ul ofera contorizare (cand este conectat la o unitate) si poate controla si monitoriza mai multe unitati A-5000 de la un singur PC, facandu-l ideal pentru instalatiile “cookie-cutter” sau “multi-unit”. GUI-ul permite, de asemenea, prestari de configurare stocate (pana la 16 pe unitate), care pot fi usor de incarcat si descarcat de pe PC-ul conectat.

“A-5000 ofera posibilitatea de a va controla muzica exact asa cum va doriti”, a spus Bob Tamburri – manager de marketing si de produs TOA. Seria A-5000 ofera o eficienta ridicata si durabilitate pentru utilizarea pe termen lung, ceea ce o face alegerea ideala pentru restaurante mici si medii si pentru unitatile de vanzare cu amanuntul.”

Doua variante disponibile: A-5006 3CUD00 (60 wati) si A-5012 3CUD00 (120 W).