Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

TOA Electronics a lansat statiile SIP Intercom seria N-SP80

TOA Electronics a lansat statiile de comunicare SIP Intercom, seria N-SP80, concepute pentru a oferi comunicatii audio si video flexibile utilizand protocoalele standard SIP si Onvif.

Seria N-SP80 este compatibila cu o varietate de servere SIP, inclusiv Cisco, Avaya, Asterisk si Genetec, si poate functiona ca sistem independent sau poate fi integrata cu sistemul Intercom TOA N-8000 prin gateway-ul SIP N-8000SG.

Seria N-SP80 dispune de trei unitati: statia SIP multimedia (N-SP80MS1), statia SIP video de usa (N-SP80VS1) si o statie SIP audio de usa (N-SP80AS1). Sistemul ofera comunicatii peer-to-peer cu statii nelimitate pentru configurarea usoara a sistemului fara un server SIP.

Statia SIP multimedia (N-SP80MS1) comunica cu statiile master si cu statiile de usa si controleaza iesirile de inchidere a contactelor statiei de usa. Aceasta statie multimedia dispune de un ecran tactil de 16 inch cu diagonala de 7 inch si de operare intuitiva cu taste programabile. Este compatibila cu majoritatea codec-urilor video si are sistem de operare Android pentru personalizare usoara.

“Aceste statii SIP Intercom sunt concepute pentru a furniza comunicatii video si audio unei statii master multimedia folosind protocolul SIP”, a declarat Kevin Wilkin, manager de marketing. “TOA a lansat acest produs pentru a raspunde cerintelor clientilor si utilizatorilor finali.”

Ambele statii de usa sunt proiectate pentru a oferi o comunicare clara si inteligibila catre statia multimedia printr-o retea Ethernet. Statia SIP video de usa (N-SP80VS1) este echipata cu un comutator de apel asignat, o camera cu vedere pe timp de noapte si doua iesiri de releu de comanda. In timp ce statia SIP audio de usa (N-SP80AS1) este echipata cu un comutator de apelare si doua iesiri pentru releu de comanda. Statiile de usa au grad de protectie IP54 pentru apa/ praf. Sunt compatibile cu majoritatea codec-urilor audio.