Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Toa Electronics va lansa adaptorul de retea audio NX-300 la InfoComm 2016

TOA Electronics va lansa la InfoComm 2016 adaptorul de retea audio NX-300, o versiune reinventata a binecunoscutului NX-100.

NX-300 foloseste o implementare avansata a tehnologiei de streaming de pachete audio cu 16 biti audio si rate de esantionare de pana 48kHz pentru o calitate audio foarte buna. Pana la 500 de adaptoare NX-300 pot fi conectate intre ele prin LAN sau WAN si pana la 1000 de link-uri si modele de difuzare pot fi stabilite, constand din pana la 64 de NX-300 ce pot fi programate pentru a fi utilizate pe zone extrem de largi: cladiri, campusuri, complexuri industriale, judete, si chiar interstatal. In plus, difuzarile pot fi setate cu prioritate ridicata sau scazuta pentru a permite suprapunerea cu tonurile sau cu anunturile de alerta sau de urgenta. Modelele de difuzare pot fi activate prin inchideri de contact sau prin intermediul GUI.

NX-300 este un dispozitiv cu doua canale capabil sa ofere cai unidirectionale de semnal stereo sau semnale mono-duale bidirectionale (full-duplex). Intrarile si iesirile sunt echilibrate pentru a se potrivi oricarui semnal de microfon sau la nivel de linie, cum ar fi microfoanele de paginare, playerele de mesaje, difuzare audio TV sau BGM playback. Un inregistrator WAV incorporat permite inregistrarea si redarea a pana la opt mesaje (2 minute fiecare) compatibile cu orice model de difuzare. Panoul din spate dispune de un set de opt intrari si iesiri de contact ce pot fi folosite pentru a activa difuzarile sau pentru a trimite informatii de control asupra retelei pentru a sincroniza dispozitive cum ar fi activarea zonei, tonurile de alerta, playerele de mesaje, cronometrele, camerele de securitate, precum si sistemul de control acces. De asemenea, volumul de iesire al unei difuzari poate fi ajustat, cu ajutorul unui planificator programat, astfel incat, de exemplu, difuzarea unui anunt in timpul orelor de varf sa aiba un volum mai tare decat al unuia difuzat seara tarziu. Intregul sistem poate fi configurat, controlat si monitorizat prin intermediul software-ului GUI furnizat sau al browser-ului web.

NX-300 este proiectat pentru a ajuta la furnizarea de solutii mai simple si mai rentabile pentru instalatiile de mari dimensiuni, cum ar fi comunicatiile pentru gari, campusuri universitare, ATM-uri bancare,  parcari, si aplicatii industriale.