Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

TOA introduce software-ul de operare VX-SX

Necesitatea unei Interfete Grafice pentru Utilizator (GUI) care sa reprezinte starea sistemului si sa controleze partial caracteristicile acestuia i-a determinat pe cei de la Toa Electronics sa realizeze software-ul de operare VX-SX.

Software-ul va adauga mai multa valoare sistemelor de evacuare vocala VX-2000 si SX-2000, fiind mai usor de utilizat si oferind urmatoarele avantaje:

Control

– Controlul functiilor sistemului de pe un PC, de exemplu, comutarea contactelor  de control (In/Outputs), declansarea evenimentelor (anunturile preinregistrate, muzica de fundal, anuntul general), controlul volumului audio (In/ Outputs).

– Programarea difuzarilor pentru diferite evenimente (anunturi preinregistrate, fisierele audio de pe PC, iesirea de control) la un anumit moment dat.

Operare

– Vizualizarea starii de functionare a componentelor sistemului (microfon, difuzoare), precum si a modului sistemului (urgenta, normal) si a erorilor/ defectelor. 

– Extragerea si vizualizarea on-line a jurnalului de intrari.

– Importarea modelului de proiect dintr-o imagine si editarea aspectului in functie de difuzoare, de microfoanele la distanta, de contactele in/ out.

Audiostreaming

– Difuzarea semnalului audio dintre PC-urile conectate care ruleaza software-ul si impart aceeasi retea (Internal Audio Streaming)  la sistemele VX/SX printr-o cale audio analogica si prin intermediul PC-ului care ruleaza versiunea software de tip server.