Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

TruAudio a lansat pe piata difuzoarele suspendate BeatDrop

BeatDrop este proiectat pentru zonele comerciale populare, cum ar fi arenele sportive, restaurantele, barurile, magazinele, centrele de conventie si mall-urile.

TruAudio a lansat un nou difuzor comercial suspendat. Seria BeatDrop – difuzoare listate UL 1480 – este destinata camerelor sau spatiilor cu arhitectura deschisa sau plafoane inalte care necesita astfel de difuzoare.

BeatDrop este un difuzor suspendat de 8 inchi, cu doua cai si cu un tweeter cu dom fin de matase de 1-inch. Un unghi de dispersie de 110 grade este proiectat pentru a oferi un model precis si larg, combinat cu extensia low bass pentru o reproducere buna a sunetului. Aceste difuzoare suspendate sunt comutabile la 8ohmi/ 70V , evaluate la 125 wati RMS in robinetele de 8ohmi si 70V de la doi pana la 50 de wati. Acest lucru face difuzoarele BeatDrop potrivite pentru utilizarea in fundal, prim plan, paginare si sisteme de alarmare in caz de urgenta. 

“Suntem foarte incantati sa lansam difuzorul suspendat BeatDrop, și deschidem usa aplicatiilor rezidentiale si comerciale la scara mai mare”, a declarat Kary Wawrzyniak, EVP de Operatiuni la TruAudio. “Difuzoaele nostre suspendate sunt proiectate pentru o instalare rapida si usoara, adaugand noi fluxuri de venituri pentru dealerii nostri, si ani de performanta consistenta.”