Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

TruAudio Lanseaza o Linie de Difuzoare Audiophile

Linia high-end a fost conceputa si proiectata pentru iubtorii de muzica si filme.

O versiune limitata a seriei TruAudio Select este acum disponibila.

Conceptul seriei Select s-a nascut cand TruAudio a dorit sa creeze o serie care sa se identifice cu integratorii high-end si cu pasiunea acestora pentru reproducerea corecta a sunetului. Conceputa, proiectata, si construita in S.U.A., Seria Select aduce sunetul de calitate la viata sub forma difuzoarelor de camera. A fost nevoie de o mie de ore de proiectare si inginerie pentru a dezvolta seria Select.

Noul difuzor de camera S63 are o gama tripla de tweetere de 1 inch, doua drivere extreme high-excursion mid-bass de 6,5 inchi, licenta tehnologiei patentate MMAG Motor Technology de la STEP Technologies si un crossover bi-wire. Subwoofer-ul W12 include putere ICE, drivere de 12 inchi aliniate axial, care genereaza o anulare totala a fortei, permitand o iesire maximizata, sunet rubber multi-radius si vine cu o putere de iesire de 700 de wati.

“Seria Select a fost un model de inginerie solida de la conceptul initial pana la design-ul final”, a spus Kary Wawrzyniak, EVP de operatiuni la TruAudio. “Seria Select (S63 si W12) va fi alegerea celor care doresc ce e mai bun pentru experienta lor two-channel si home theater(home cinema).”