Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

VP-796 si VP-798 noile scalere/switchere de la Kramer Electronics

Kramer Electronics a lansat VP-796 si VP-798 – scalere/ swichere ce incorporeaza tehnologia HQUltra Fast. Bazate pe tehnologia de procesare a imaginii Calibre’sHQUltra 4K, Vp-796 si VP-798 ofera capabilitati de scalare. Ambele produse pot  produce imagini 4K-UHD din continut HD.

VP-796 este proiectat pentru sali de curs, spatii corporative, locasuri de cult, sali de conferinte, spatii pentru intalniri medicale etc.

Vp-798 este un scaler-switcher de prezentare pentru concerte si studiouri TV. Are un algoritm de scalare LED optimizat. Include HQUltraWrap.

VP-796 dispune de noua intrari video, inclusiv HDMI, DisplayPort, HDBaseT, VGA, Composite si DVI-U. Are trei iesiri identice cu suport 4K: o iesire HDBaseT si doua HDMI (una printr-un conector DVI).

Vp-798 dispune de unsprezece intrari video, inclusiv HDMI, DisplayPort, HDBaseT, VGA, Composite si DVI-U; si o intrare Genlock dedicata. Produsul are patru iesiri video identice: doua 4K HDMI (una printr-un conector DVI), HDBaseT 4K si 3G HD-SDI.