Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

WyreStorm a lansat aplicatia NetworkHD Touch™

AV over IP la varful degetelor tale!

NetworkHD™ si aplicatia gratuita pentru iPad, NetworkHD Touch™, va ofera posibilitatea de a vedea ce comutati in intregul sistem NetworkHD AV over IP.

Dispunand de sursa “live onscreen” si “display preview” pe iPad, impreuna cu selectarea sursi “drag and drop” pe orice ecran, Network HD Touch™ este cu adevarat un plus pentru AV over IP.

WyreStorm NetworkHD este o solutie AV over IP scalabila pentru distribuirea continutului AV de inalta definitie pe ecrane si videowall-uri peste o retea Ethernet standard.

Seriile NetworkHD 100 si 200 ofera transmisiune video de inalta calitate, low-bandwidth  H.264 cu rezolutii de pana la 1920×1200 la 60Hz si PoE, CEC si RS-232 cu doua cai, pentru diverse aplicatii comerciale de dimensiuni medii si mari precum baruri sportive, mall-uri, magazine de vanzare cu amanuntul, universitati, reprezentante auto etc.

Robust si cu o multime de caracteristici utile, NetworkHD ofera o instalare fara efort si expansiunea sistemului prin adaugarea plug and play a codoarelor si decodoarelor pentru a livra continut AV la un numar practic nelimitat de display-uri pentru distributia AV comercial de orice dimensiune.