Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

WyreStorm a lansat Solutia 4K AV-over-IP

Seria de codoare si decodoare 4K NetworkHD 400 suporta transmisii video 4K UHD fara pierderi vizuale (visually lossless) cu HDR si audio multichannel pana la DTS:X si Dolby Atmos.

WyreStorm a lansat de curand, in linia sa de produse NetworkHD AV-over-IP, in Seria 400, codoarele si decodoarele JPEG2000 care aduc 4K Ultra HD si HDR in mediile rezidentiale si comerciale.

Seria 400 de codoare si decodoare NetworkHD 4K dispune de tehnologia JPEG2000 care suporta  transmisii video 4K UHD fara pierderi vizuale (visually lossless) cu HDR si audio multichannel pana la DTS:X si Dolby Atmos pentru o solutie AV-over-IP potrivita atat in mediul rezidential, cat si in cel comercial, precum educatie si ospitalitate. 

Latenta scazuta – mai mica decat o intarziere “single frame end-to-end” – face Seria 400 potrivita pentru sistemele mai mici, care acopera mai multe intrari si iesiri, unde calitatea inalta si latenta scazuta sunt cerinte cheie, spre deosebire de sistemele mai mari, de 50 sau mai multe dispozitive, pe mai multe switch-uri. 

Seria 400 este ideala pentru aplicatii rezidentiale unde limitarile unui sistem centralizat HDBaseT, precum intrarile/ iesirile fixe si un cablu de 70 de metri sunt insuficiente. Natura modulara a platformei NetworkHD o face potrivita pentru instalarile care ar putea creste odata cu expansiunea/ extinderea viitoare a casei si a sistemului sau AV, mentinand in acelasi timp video si audio de inalta calitate asociate cu transmisia HDBaseT.

Pentru anumite aplicatii comerciale, unde latenta saczuta si o calitate inalta a imaginii sunt esentiale, Seria 400 include, de asemnea, caracteristici precum audio down-mixing de la 5.1 la 2.0 si video wall-uri de pana la 16×16, suportand atat orientari portrait cat si landscape cu “image flipping”.