Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

WyreStorm a prezentat la InfoComm 2016 noul software de control Enado v4

WyreStorm a adus sute de adaugiri si imbunatatiri platformei software Enado, proiectate pentru a imbunatati si mai mult interfata cu utilizatorul si experienta in programare a comerciantilor, implementate in noul software de control v4. Enado v4 ofera, in esenta, un sistem de operare complet nou pentru linia Enado si Enado Mini.

Enado v4 dispune de un accesoriu de generare de cod Enado QR suportand conectivitate BYOD (Bring Your Own Device) fara descarcarea si configurarea  aplicatiei. In v4, codurile QR pot fi create acum pentru orice, de la conectarea la pagini individuale in cadrul unei interfete, la adaugarea de noi dispozitive de control, cu utilizatorii capabili sa scaneze pur si simplu un cod QR intr-o locatie, cum ar fi sala de consiliu, folosind propriul lor dispozitiv mobil. Noile “HTTP triggers” inseamna ca codurile QR pot fi generate pentru a declansa o actiune sau o serie de actiuni, cu utilizatori care pot porni luminile, regla jaluzelele, si porni un proiector prin simpla scanare a codului QR atunci cand intra in camera.

“Această noua generatie a software-ului Enado este mult mai mult decat o actualizare”, a declarat James Meredith, manager de produs Enado si NetworkHD pentru WyreStorm. “Cu v4 am avut ocazia sa aratam de ce sistemul Enado este unic intr-o piata a sistemelor de control plina de solutii “me-too”. V4 marcheaza aceasta ultima evolutie a Enado ca fiind una dintre solutiile de control cel mai usor de utilizat de pe piata.”

Printre nenumaratele imbunatatiri ale sistemelor de control Enado si Enado Mini, v4 include mult imbunatatita personalizare UI si butonul de afisare/ascundere functionalitate care permite o mai mare creativitate pentru integratori si utilizatori cu privire la felul in care arat interfata lor si ce poate face. Butoanele pot avea acum grafice suprapuse si stratificate pentru mai putine drill-down-uri si navigare imbunatatita, in timp ce interfata in sine poate sa includa harti interactive ale site-ului proiectului, care pot fi folosite pentru controlul zonelor specifice sau al display-urilor individuale din cadrul acestora.

De asemenea, Enado v4 suporta acum control vocal prin intermediul Amazon Echo si Fire TV prin IFTTT.com (If This Then That) pentru realizarea reala a functionalitatii IoT de ultima generatie. Integrarea extinsa a aplicatiilor iOS si Android in v4 permite acum aplicatiilor sa se lanseze chiar in cadrul Enado IU. Instalatorii poate fi, de asemenea, interesati sa constate faptul ca Enado Permalinks din v4 elimina configurarea Dynamic DNS pentru acces mai usor, de la distanta, la sistemul Enado.