Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

WyreStorm lanseaza aplicatia NetworkHD Touch

Aplicatia Touch a fost creata pentru ca utilizatorul sa poata controla, cu o simpla atingere, un intreg sistem NetworkHD cu previzualizarea video live a tuturor surselor si dislpay-urilor, si selectie drag-and-drop a continutului de pe fiecare ecran pentru comutarea usoara a oricarui numar de surse la orice numar de display-uri sau videowall-uri. 

WyreStorm a lansat aplicatia de control NetworkHD Touch iPad pentru sistemele single-screen si video wall AV over IP, seriile NetworkHD 100 si 200. 

“Feedback-ul pe care l-am primit de la proiectele de retail si ospitalitate a sugerat ca, desi instalatorii apreciaza modul in care NetworkHD se integreaza cu sistemele de control ale unor terte parti, clientii au observat ca sistemele de control in sine nu au fost utilizate in mod corespunzator de catre angajati”, a declarat James Meredith, managerul de produs WyreStorm NetworkHD. “Acest lucru se datoreaza in mare parte personalului, deoarece acesta are dificultati in a intelege pe deplin ce surse au fost afisate, ce continut si pe ce ecran trebuie sa mute acest continutul. Prin urmare, sistemul de control, adesea foarte costisitor, nu a fost folosit la potential maxim si experienta clientilor a avut de suferit.”

“Solutia a fost crearea unei aplicatii gratuite care sa poata controla un sistem complet NetworkHD cu previzualizarea video live, care sa permita utilizatorului final sa vada ce comuta si unde, in timp real, si sa mute instantaneu continutul pe un dispozitiv de consum cu care este familiarizat, folosind gesturi pe care deja le cunoaste.”

Touch este simplu de configurat, deoarece este utilizata cu configurarea automata prin intermediul download-uri de la controlerul central de sistem NetworkHD. Astfel, utilizatorii finali au acces la continutul sursa in cateva minute.

Display-urile pot fi grupate in camere, zone, sau pereti video, cu utilizatori capabili sa salveze configuratiile presetate preferate, si chiar sa comute toate display-urile la o singura sursa instantaneu pentru flexibilitate asupra modului in care este selectat continutul – un beneficiu considerabil pentru aplicatiile din industria ospitalitatii, cum ar fi barurile, cluburile si restaurantele, precum si pentru aplicatiile de retail, cum ar fi magazinele, mall-urile, si showroom-urile.

Pentru aplicatiile video wall, Touch face posibila accesarea setarilor si modificarea configuratiilor de afisare prestabilite in cadrul sistemului NetworkHD Seria 200.

Toate layout-urile pot fi schimbate, salvate si memorate, cu previzualizari video live ale tuturor surselor si afisarea instantanee a continutului selectat pe ecran, in acelasi timp cu WyreStorm’s QuickSync pentru cea mai rapida sursa de comutare disponibila pe piata.

Fie ca este vorba de un singur ecran sau de videowall-uri, comutarea este instantanee cu NetworkHD Touch. Imaginile nu se blocheaza si nu se fac negre in timpul tranzitiei, indiferent ce continut sau dispozitive sunt comutate – continutul este clar si este afisat pe ecran cu o simpla miscare a degetului.

Touch pot fi integrata cu sistemul de control Enado pentru a permite controlul dispozitivelor sursa in sine si pentru a profita de caracteristicile Enado, cum ar fi BYOD – pentru adaugarea rapida si usoara a dispozitivelor de control prin simpla scanare a codulului Enado QR direct in aplicatie.

“Integrarea cu sistemul nostru de control Enado adauga controlul sursei si scanarea codurilor QR pentru conectivitate BYOD si functionalitate suplimentara de control, care deschide cu adevarat o lume a posibilitatilor de control NetworkHD”, a spus Meredith. 

NetworkHD Touch este disponibila acum pentru download gratuit din App Store.