Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

WyreStorm, Partener Automation Connection pentru Solutia DTVGameControl

DTVGameControl este o solutie profesionala la cheie conceputa special pentru aplicatii din industria hoteliera si este prima soultie pentru aplicatii iOS pentru DirecTV, TV, sisteme matrice IP, video wall-uri si control audio in baruri si restaurante.

WyreStorm a format un parteneriat cu Automation Connection pentru sustinerea DTVGameControl pe WyreStorm NetworkHD AV in produsele IP, pentru integrarea diagramelor managementului si controlului AV in mediile de ospitalitate.

Cu NetworkHD si DTVGameControl, chiar si cele mai mari spatii pot implemeta divertisment HDTV multi-zone pe scara larga, cu ecrane practic nelimitate, surse, si video, usor de gestionat si de controlat.

Platforma DTVGameControl detecteaza si controleaza toate dispozitivele WyreStorm NetworkHD si receiverele DirecTV pe o retea si creeaza un ghid integrat de canale/ programe pentru a permite personalului sa controleze si sa gestioneze DirecTV si alte tipuri de continut AV pe ecranele si video wall-urile din intreaga locatie.

Pot fi create zone personalizate care grupeaza display-urile impreuna pentru comutarea instantanee a tuturor ecranelor intr-o anumita zona. Toate acestea functionalitati pot fi accesate prin simpla apasare a unui buton, lasand personalul liber sa se concentreze pe nevoile clientilor, decat sa piarda timpul incercand sa obtina programare pe display-uri specifice – economisind timpul si efortul personalului, si oferind, in acelasi timp, o experienta imbunatatita clientilor.

“Suntem foarte incantati sa lucram cu echipa din spatele DTVGameControl pentru a oferi o integrare perfecta a sistemului NetworkHD pentru clientii nostri care cauta Solutii WyreStorm ProAV”, a declarat James Meredith, manager de produs WyreStorm Enado si NetworkHD. “Solutia NetworkHD AV over IP a fost deja instalata in baruri sportive din intreaga lume, iar acum cu noua integrare DTVGameControl, instalatorii noastri au o alta interfata puternica de control pe care o pot alege. Aplicatia este simpla si inovatoare, iar interfata cu utilizatorul este atat de usor de programt incat un intreg bar poate fi configurat in cateva minute, cu caracteristici de planificare fantastice asigurand personalul si clientii localului ca nu vor rata nici macar o secunda din meci/ joc. Combinand acest lucru cu o matrice video, un video wall, si cu noile caracteristici multi-view ale sistemului WyreStorm NetworkHD pana si cei mai pretentiosi clienti vor vi extrem de multumiti.”

“Alianta cu WyreStorm este una foarte importanta pentru noi”, a declarat Beth Slovinac, manager de vanzari si marketing la Automation Connection.” DTVGameControl este o solutie economica de control one-touch care are o importanta valoare adaugata pe pietele de nisa ale barurilor sportive si restaurantelor. Cred ca acesta va fi un parteneriat de succes care va extinde prezenta internationala a ambelor marci, DTVGameControl si WyreStorm NetworkHD. “

Suportul WyreStorm NetworkHD este disponibil cu cea mai recenta versiune a aplicatiei DTVGameControl in App Store.