Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Yealink a lansat telefoanele IP seria T3

Yealink, principalul furnizor global de solutii de comunicare si colaborare pentru intreprinderi, a anuntat lansarea telefoanelor IP seria T3. Noua seria T3 de la Yealink este formata din telefoane IP business entry-level clasice si rentabile pentru comunicatii vocale zilnice. Dispunand de performante audio HD superioare, functie de conferinta locala pe 5 cai, suport pentru castile wireless EHS si integrare dovedita a platformei de gestionare a dispozitivelor Yealink (Yealink Device Management Platform), seria T3 maximizeaza productivitatea si imbunatateste colaborarea pentru intreprinderile de orice nivel.

Performanta mai puternica, mai multe posibilitati

Echipata cu un chip performant, seria T3 are o capacitate de calcul mai puternica si functii imbunatatite, ceea ce asigura o productivitate mai mare si o experienta de birou constanta. Datorita performantelor deosebite, seria T3 este capabila sa extindă mai multe servicii pentru diferite cerinte de afaceri.

Audio HD superior, o comunicare mai buna

Seria T3 asigura comunicatii fara distragerea atentiei cu tehnologia Smart Noise Filtering, care ofera o calitate excelenta a sunetului fara zgomote de fond si permite conversatii fluide.

Design clasic, detalii practice

Proiectata de echipa originala Yealink, seria T3 mosteneste conceptul de design al familiei de telefoane IP Yealink. Designul avansat (inclusiv aspectul modern si detaliile ergonomice) permite utilizatorilor o experienta de gestionare mai usoara si mai prietenoasa.

Platforma All in One, Management convenabil

Datorita integrarii dovedite a platformei de gestionare a dispozitivelor Yealink (Yealink Device Management Platform), seria T3 este usor de implementat si de gestionat, permitand o reducere semnificativa a costurilor de operare si de intretinere.