Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Yealink Contribuie la Programul Zoom Hardware as a Service

Yealink, un furnizor global de solutii de comunicare si colaborare pentru intreprinderi, a anuntat recent o colaborare cu programul Zoom Video Communication, Inc.’s Hardware as a Service (HaaS) in calitate de producator de hardware cu principalele sale telefoane de afaceri T53W, T54W, T58A si cu telefonul de videoconferinta Optima HD IP CP960.

Telefonul Yealink certificat Zoom este compatibil cu software-ul Zoom si suporta functii complete, asigurand o comunicare premium si eficienta cu diverse modele pentru diferite scene si cerinte. Mai mult, Yealink ofera un serviciu de incredere cu suport tehnic 24/7 si platforma de management YMCS, sprijinind utilizarea zilnica si intretinerea periodica.

Cu terminale si sisteme puternice, solutia unica imbunatateste comunicarea zilnica a intreprinderilor cu un cost scazut, o implementare flexibila, eficientizeaza achizitiile si serviciile de incredere, facand comunicarea la nivel de afaceri mai accesibila, mai convenabila si mai profesionala.

  • Costuri initiale reduse si bugete previzibile: implementati soluția Zoom cu hardware-ul Yealink fara o investitie initiala mare, economisind bugetul pentru alte proiecte IT.
  • Cumparare simplificata: includeti software-ul Zoom si dispozitivele Yealink pe o singura factura pentru achizitii simple end-to-end.
  • Scalabilitate: adaugati hardware pe masura ce afacerea dvs. evolueaza – telefoane si dispozitive de videoconferinta Yealink de inalta calitate care ofera o experienta la cheie.
  • Serviciu complet: clientii se pot bucura de un suport convenabil si de incredere atat pentru Zoom Phone, cat si pentru hardware-ul Yealink de la Zoom.