Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Termeni si Conditii

Acest website (denumit în continuare site) este administrat de către ROMAUDIOVIDEO SRL.

Încheierea contractului de vânzare-cumpărare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (acest document ţine loc de contract conform legislaţiei româneşti) şi nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email sau alte mijloace de comunicare a confirmării automate de primire a comenzii.

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. Firma ROMAUDIOVIDEO SRL îşi asumă dreptul de a face modificări ale prevederilor fără o notificare prealabilă. Utima versiune a prevederilor se poate afla la pagina “Termeni şi Condiţii”.

Drepturile de autor

Conţinutul acestui site – texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date – este proprietatea ROMAUDIOVIDEO SRL și este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul ROMAUDIOVIDEO SRL a oricărui element din cele enumerate se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Declinarea responsabilităţii

ROMAUDIOVIDEO SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. ROMAUDIOVIDEO SRL încearcă să prezinte cât mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, preţ etc.), dar din cauza volumului mare de produse aflate în baza noastră de date, ROMAUDIOVIDEO SRL nu garantează că descrierea acestora sau alt conţinut al acestui site este exact, complet actualizat sau fără erori. Produsele livrate pot diferi de imaginile aflate pe site în orice mod, din cauza modificării caracteristicilor sau design-ului de către producători fără notificarea prealabilă a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achiziţionate de pe acest site şi cele pe care le detineţi sau urmează să le achiziţionaţi din alte surse nu fac obiectul responsabilităţii ROMAUDIOVIDEO SRL.

Activitatea de comercializare şi distribuţie din oferta site-ului este condiţionată de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă. ROMAUDIOVIDEO SRL nu poate fi făcută responsabilă în niciun fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Renunţarea la cumpărare

Conform legislaţiei româneşti în vigoare, renunţarea la cumpărare prin denunţarea unilaterală a contractului este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice (OUG 34/2014 art. 2 pct. 2).

În calitate de consumator, ai dreptul de a notifica în scris societatea despre faptul că doreşti să renunţi la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Regula de mai sus se va aplica numai în cazul în care produsul este predat în stare bună, fără să prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzătoare şi dacă se predă în ambalajul original.

Pentru expedierea coletelor te rugăm să foloseşti acelaşi serviciu de curierat prin care ai primit produsele.

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării şi numai prin transfer bancar.

Termenul de 10 zile începe să curgă de la data primirii produselor. În cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului de către tine, societatea îţi va rambursa sumele achitate, fără a-ţi solicita sumele necesare rambursării lor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului.

Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnării produsului.

În momentul sosirii coletelor în sediul nostru se va face o scurtă verificare vizuală a coletului în prezenţa curierului. Daca se constată urme de loviri sau manevrări defectuoase ale coletului, ori dacă starea acestuia nu este impecabilă din punct de vedere al integrităţii, se va face un proces verbal care să semnaleze aceste probleme şi o copie va fi înmânată curierului. Toate coletele primite şi care respectă aceste condiţii de returnare vor fi desfăcute şi fotografiate pentru a consemna starea la recepţie a produselor din interior şi pentru a verifica dacă starea produselor este identică cu starea lor din momentul completării formularului de returnare (în momentul completării formularului, pe baza asumării răspunderii, clientul trebuie să menţioneze starea produselor în scris şi/sau prin fotografii). Orice necorcodanţă între starea declarată de consumator la completarea formularului de returnare şi recepţia propriu-zisă a produselor de către personalul nostru specializat va conduce la respingerea returului produselor, clientul fiind răspunzător de transportul acestor produse până în sediul nostru.

Clientul va fi înştiinţat în termen de 72 de ore de la primirea coletului de această situaţie şi va putea alege dacă primeşte înapoi pe propria cheltuială produsele neconforme cu declaraţia sa şi produsele care nu mai sunt în aceeaşi stare în care au fost livrate iniţial clientului, sau dacă acceptă aducerea acestor produse la starea iniţială. Societatea noastră poate percepe taxe suplimentare în cazul returnării produselor uzate, deteriorate, fără ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaraţia clientului din momentul completării formularului de returnare, pentru readucerea lor la starea iniţială, care pot avea o valoare între 0 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, cu acordul clientului.

Pentru detalii suplimentare te rugăm să ne contactezi la adresa office@audio.ro sau telefonic la numărul 021/ 210.43.40.

Retururi de produse

Procedura de retur debutează prin completarea formularului Retur Produse, în urma căruia vei primi un număr RMA de autorizaţie pentru restituirea materialului. Scrie-l clar şi la vedere pe exteriorul cutiei.

Poţi solicita returul de produse în următoarele situaţii:

– Produsul nu este conform cu specificaţiile de pe site-ul www.market.audio.ro:

Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din paginile noastre de prezentare online, poţi solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă optezi pentru înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, vei plăti diferenţa, iar dacă valoarea este mai mică, vei primi o rambursare parţială până la valoarea produsului înlocuitor. După caz, ROMAUDIOVIDEO suportă costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor.

– Produsul nu funcţionează în primele 24 de ore de la recepţie ori prezintă semne de deteriorare:

Dacă produsul nu funcţionează în primele 24 de ore de la recepţie,  poţi reclama acest lucru şi poţi solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu unul nou. Pentru produsele care prezintă semne de deteriorare vizibilă la primirea prin curier, îţi recomandăm să refuzi recepţia acestora.

– Produsul a fost livrat greşit:

Dacă ai primit un alt produs decât cel pe care l-ai comandat, te rugăm să ne semnalezi acest lucru cât mai curând posibil, pentru a ne returna produsul şi a fi înlocuit cu cel potrivit. Toate costurile de retur şi transport vor fi suportate de ROMAUDIOVIDEO.

– Produs defect în perioada de garanţie:

Produsele care prezintă defecţiuni în perioada de garanţie vor fi returnate la sediul nostru însoţite de certificatul de garanţie ROMAUDIOVIDEO.

IMPORTANT: În toate cazurile de mai sus, cu excepţia celui referitor la defectiunile în timpul garanţiei, produsele trebuie să fie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele cu care au venit însoţite iniţial. Deteriorarea produselor duce la refuzarea returului.

Garanţia produselor

Toate produsele comercializate de către ROMAUDIOVIDEO beneficiază de garanţie conform legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor.

Toate produsele sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de către producători.

Certificatele de garanţie sunt emise de ROMAUDIOVIDEO sau de producător, în funcţie de caz.

Te rugăm să ne semnalezi în maxim 48 de ore de la recepţia produselor dacă acestea nu sunt însoţite de certificatul de garanţie. O poţi face în scris la adresa de e-mail office@audio.ro. Orice sesizare ulterioară acestui termen nu va fi luată în considerare.

ROMAUDIOVIDEO va furniza în maxim 10 zile lucrătoare de la data recepţiei produsului adus în service informaţii despre diagnostic, măsura reparatorie şi estimarea termenului la care produsul va fi repus în funcţiune.

Măsurile reparatorii pot fi: depanare, înlocuire parţială ori integrală, returnarea contravalorii produsului în lipsa de alte soluţii tehnice.

După readucerea produsului în stare de funcţionare, îl poţi ridica de la sediul nostru sau poţi solicita expedierea acestuia prin curier.

Termenele de expediere sunt de 24 de ore în Bucureşti, respectiv 48 de ore în restul țării.

Conform legii, produsele ce au însumate intervenţii de service de peste 10% din perioada de garanţie sau care la o singură intervenţie depăşesc acestă perioadă, se înlocuiesc cu produse noi, identice sau se returnează clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizată. Timpul de nefuncţionare prelungeşte în mod corespunzător termenul de garanţie. Acest interval se consideră din momentul înregistrării în unitatea de service, până la aducerea produsului în stare de utilizare normală şi notificarea în scris, în vederea ridicării produsului, sau până la predarea efectivă a produsului către consumator.

Service Post Garanţie: ROMAUDIOVIDEO oferă contra-cost service şi pentru produsele care nu mai sunt în garanţie. Valoarea serviciilor sunt stabilite la faţa locului, după diagnosticul oferit de echipa tehnică.

 

Acest site utilizează cookie-uri.

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul  market.audio.ro etc., cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. Cookie-urile ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a va aduce la cunostinta mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea „cookie”-urilor utilizate de catre site-ul nostru. In cazul în care aveti nevoie de mai multe informatii, iar ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: office@audio.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza:

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza acest site. Stocarea de cookieuri pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Noi nu folosim cookie-uri pentru a colecta informatii personale, cum ar fi numele dumneavoastra, cu toate acestea, putem face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile dumneavoastra cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).

Cum pot modifica setarile mele cookie?

Puteti modifica in orice moment setarile dumneavoastra cookie, facand click pe Schimbati consimțământul dumneavoastră | Retragere consimțământ. Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu va puteti inregistra pe site-ul nostru sau sa folositi alte functii care necesita inregistrarea sau colectarea de informatii.

 

Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?

Atunci cand vizitati acest site, urmatoarele tipuri de Cookie-uri sunt folosite.

Cookie-urile necesare

Acestea sunt Cookie-urile strict necesare pentru operarea unui site web. Fara aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect.

Cookie-urile functionale

Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului. De exemplu, Cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site sau adresa de e-mail si parola furnizate la inregistrare in timpul unei vizite anterioare pe acest site. Cookie-urile pot aminti, de asemenea, elemente pe care le-ati plasat anterior in cosul de cumparaturi atunci cand ati vizitat magazinul nostru online www.audio.ro. Prin umare, utilizarea Cookie-urilor functionale ne permite sa va oferim continut adaptat intereselor dumneavoastra, nemaifiind necesara o noua inregistrare sau sa introduceti din nou anumite informatii in formularele de inregistrare atunci cand va intoarceti pe acest website.

Cookie-urile site-ului

Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre acest site si pot fi citite numai de catre acest site.

Cookie-urile tertelor parti

Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre terte parti pe care le folosim pentru diferite servicii (de exemplu, analiza sau publicitate de website).

 

Exemple de cookie-uri folosite pe acest website

In urmatorul tabel gasiti clasificarea si descrierea unor Cookie-uri folosite pe acest website:

Cookie-uri de statistici / marketing / Google Analytics

Nume Scop
_ga Acest Cookie este folosit pentru a identifica utilizatorii unici si pentru a genera date statistice despre cum foloseste utilizatorul site-ul si expira dupa 2 ani.
_gat Acest Cookie este folosit de Google Analytics pentru a accelera rata de solicitare si expira dupa 1 minut. 
_gid Acest Cookie este folosit de Google Analytics pentru a identifica utilizatorii si expira dupa 24 de ore.
r/collect Acest Cookie este folosit in scopuri de marketing, cu intentia de a afisa reclame relevante pentru utilizator
Rav_qlang    Acest Cookie este folosit pentru a salva preferintele utilizatorului in ceea ce priveste limba folosita pentru afisarea textelor de pe site.  

Cookie-uri necesare / functionale

Nume Scop
PHPSESSID Acest Cookie functional este denumit si Cookie de sesiune si salveaza informatiile despre sesiunea utilizatorului.
qtrans_cookie_test Acest modul cookie este utilizat pentru a cunoaște limba implicită a browserului. Datele stocate de acest cookie nu identifică persoanele si nu colectează informații personale. De asemenea, acest cookie verifica daca sunt permise cookie-urile in site.
@@History/@@scroll|# Acest Cookie de performanta colecteaza informatii despre paginile vizitate de utilizator pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul.