Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Multumita V-Count, putem afla traficul real din reteaua noastra de magazine, putem crea rapoarte mai exacte si putem imbunatati relatia cu clientii nostri. Vanzarile noastre au crescut cu 20% inca din prima luna.

Deoarece este crucial sa intelegem nevoile clientilor nostri, recomandam serviciile si experienta V-Count.

Maria PanciuMarketing Manager Nissa Romania

Compania ROMAUDIOVIDEO a oferit un remarcabil suport pentru nevoile noastre. Sunt impresionat de serviciile furnizate (proiectare, furnizare, instalare si mentenanta), punctualitate si de fiabilitatea echipamentelor furnizate.

Voi recomanda cu placere ROMAUDIOVIDEO oricui este in cautarea unui parteneriat de succes in domeniul Audio-Video profesional.

Ganea EmilIT Manager MaxBet Romania

 

Apreciem in mod deosebit calitatea serviciilor prestate de firma Romaudiovideo, precum si asistenta tehnica de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii contractului. Consideram aceasta colaborare ca un castig pentru ROMATSA si nu ne indoim ca seriozitatea si flexibilitatea dovedite in relatia cu beneficiarul vor fi un avantaj competitiv important care nu poate aduce pe viitor decat beneficii atat clientilor, cat si firmei Dumneavoastra. 

Mihaela Vartic – Director Investitii ROMATSA

Noi, Primaria Comunei CINCU, judetul Brasov, ca urmare a derularii unui contract pentru echipamente din gama ProSound, apreciem ca ROMAUDIOVIDEO S.R.L. cu sediul in Moara Vlasiei, judetul Ilfov, Sos. Eroilor 154, este un partener serios si deplin preocupat de indeplinirea obligatiilor contractuale in cele mai bune conditii.

Apreciem, in acest sens, promptitudinea, flexibilitatea si modul profesionist in care personalul ROMAUDIOVIDEO S.R.L. se angajeaza in derularea contractelor. Ne declaram satisfactia, pe aceasta cale, atat pentru faptul ca am fost beneficiarii unor servicii ireprosabile cat si in ceea ce priveste calitatea echipamentelor care ne-au fost livrate.

Prin prezenta, certificam fara rezerve ca ROMAUDIOVIDEO S.R.L. este un partener de afaceri corect si serios, cu personal si servicii competente, ceea ce constituie argumente solide in favoarea unor excelente relatii de afaceri.

Achizitionarea de echipamente audio profesionale de la Romaudiovideo pe parcursul celor 5 ani de colaborare a reprezentat un castig pentru Radio ProFM – MediaPro International.

Mentionam ca echipamentele achizitionate au fost folosite pentru modernizarea statiilor noastre radio, atat din Bucuresti, cat si din tara si sunt de o calitate ireprosabila si de o inalta performanta.

Seriozitatea dumneavoastra si calitatea ireprosabila a serviciilor si echipamentelor oferite au constituit baza colaborarii ROMAUDIOVIDEO – Radio ProFM si speram intr-o colaborare la fel de avantajoasa si pe viitor.

Daniel Bedeleanu – Manager Tehnic Radio ProFM

Povestea dintre Mood Media si RomAudioVideo a inceput in 2009. De atunci si pana astazi am colaborat in numeroase proiecte audio-video si am crescut impreuna. Am facut zeci de clienti fericiti, am instalat sute de echipamente si mii de cabluri.

Echipa RomAudioVideo este partenerul nostru de incredere, pe care stim ca ne putem baza oricand. Le multumim pentru eficienta, rapiditate, profesionalism si prietenie.

 

 Ioana Comșa – Country Manager Mood Media 

 

SC G.Y.S SYSTEMS SRL colaboreaza cu ROMAUDIOVIDEO incepand cu anul 2008. Inca de atunci ROMAUDIOVIDEO ne furnizeaza servicii si o gama larga de echipamente audio profesionale.

Pe parcursul colaborarii noastre, prestarea serviciilor a fost efectuata cu profesionalism, de catre o echipa competenta, in conditiile respectarii obligatiilor contractuale asumate.

In baza acestora, recomandam fara rezerve colaborarea cu S.C. ROMAUDIOVIDEO S.R.L.

Dana Radu – Responsabil Management Calitate 

Apreciem ca relatia de colaborare dintre societatea dumneavoastra S.C. ROMAUDIOVIDEO S.R.L. si CENTRUL JUDETEAN PENTRU CONSERVAREA SI PROMOVAREA CULTURII TRADITIONALE VALCEA ca fiind un real castig pentru noi.

La receptia sistemului de sunet livrat de dumneavoastra, ca urmare a contractului incheiat intre noi si societatea dumneavoastra, ca si in toata perioada care a urmat, am fost in masura sa constatam calitatea deosebita a echipamentelor.

Apreciem, totodata, modul ireprosabil in care specialistii dumneavoastra s-au achitat de obligatiile ce le-au revenit, profesionalismul si flexibilitatea de care au dat dovada fiind o premiza importanta in dezvoltarea unor excelente relatii de afaceri.

Prof.Elena Stoica – Director

Unul dintre principalii parteneri ai firmei noastre este ROMAUDIOVIDEO, un partener de incredere care ne-a ajutat in realizarea de proiecte, cu solutii audio-video. Seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea sunt doar cateva dintre calitatile acestui parteneriat si de aceea putem spune ca ROMAUDIOVIDEO este partenerul ideal in gasirea solutiilor pentru nevoile d-voastra.

Ilie Voinescu – Director General

In contextul relatiei noastre de afaceri, apreciem ca S.C. ROMAUDIOVIDEO S.R.L. este un partener serios, extrem de preocupat de indeplinirea exemplara a obligatiilor contractuale.

Apreciem, de asemenea, promptitudinea si modul profesional in care personalul S.C. ROMAUDIOVIDEO S.R.L. se angajeaza in derularea contractelor. Putem spune, fara rezerve, ca S.C. ROMAUDIOVIDEO S.R.L. este un partener de afaceri corect si serios, cu personal si servicii competente, ceea ce constituie argumente solide in favoarea unei excelente relatii de afaceri.

Petrus Cindea – Director General Electroalfa