Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Crestron a inceput sa distribuie noile amplificatoare modulare AMP-1200 si AMP-2100

Crestron a inceput sa distribuie noile amplificatoare modulare AMP-1200 si AMP-2100. Acestea au fost proiectate pentru o instalare usoara, fara a fi nevoie de rafturi de rack, conectori de alimentare sau surse de alimentare externe.

Instalarea noilor amplificatoare modulare Crestron este rapida si usoara. Hardware-ul necesar este inclus in pachet. Integratorii nu trebuie sa caute, sa comande sau sa tina evidenta urechilor de rack separate, rafturilor, kiturilor de distantare, sau a altor echipamente de instalare suplimentare. Design-ul slide-lock asigura montarea sigura, profesionala 1U fara un raft pentru un singur amplificator si configuratii de banda. Gratie sursei de alimentare interne cu conector IEC, nu este nevoie de surse externe de alimentare nesecurizate sau terminale pentru cabluri de alimentare.

“Noile noastre amplificatoare modulare ofera performante audio puternice si sunt usor de instalatsi integrat in rack”, a declarat Paul Shiner, manager linie de produse audio la Crestron. “Toate grijile privind instalarea amplificatoarelor au disparut. Nu mai trebuie sa ne gandim la accesorii, la mentinerea nivelurilor de putere si la integrarea cu sistemele AV.”

Amplificatoare modulare Crestron sunt, de asemenea, certificate Energy Star: acestea se opresc atunci cand nu sunt utilizate si dispun de pornire “fast on” pentru a evita intreruperea programului audio.

AMP-1200 si AMP-2100 fac parte din noua linie completa Crestron de amplificatoare modulare cu un canal si cu doua canale. Noi modele vor fi disponibile in curand.