Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer va lansa switcher-ul digital modular 8K cu intrari/iesiri interschimbabile la InfoComm 2019

Kramer Electronics va lansa VS-34FD, un switcher digital modular multi format 8K cu 34 de porturi, cu intrari si iesiri interschimbabile, la InfoComm 2019.

VS-34FD de la Kramer suporta HDMI™, HDBaseT, DGkat, fibra optica, DVI, VGA HD-SDI, precum si audio analogic si digital. Carcasa VS-34FD este compatibila cu toate cardurile existente (cu adaugarea unui adaptor) si cu instalatiile AV de ultima generatie, cu un sasiu “8K ready” pentru cardurile 8K viitoare. In plus, toate porturile pot fi utilizate interschimbabil ca intrari sau iesiri, in functie de cerintele de instalare.

VS-34FD are o matrice audio independenta, in plus fata de caracteristicile audio ale cardurilor instalate, un switch Ethernet incorporat pentru utilizarea cu orice card care are un port Ethernet si surse de alimentare redundante care pot fi inlocuite la cald. De asemenea, toate cardurile pot fi inlocuite la cald si, datorita functiei de recunoastere automata a switcher-ului, nu este nevoie sa fie reconfigurat atunci cand scoateti sau inserati cardurile – toate intr-o forma compacta 4U convenabila. Capacitatile viitoare vor include procesarea video wall-urilor, precum si comutarea fara intreruperi.

“Indiferent de marimea, mediul sau complexitatea instalatiei, VS-34FD permite personalizarea completa si ofera o solutie AV end-to-end atat pentru cerintele curente, cat si pentru tehnologiile viitoare”, a declarat David Margolin, VP Marketing la Kramer. “Kramer este primul producator care lanseaza un switcher modular complet flexibil la aceasta scara, care este si 8K ready”, a adaugat Margolin.

VS-34FD este disponibil acum.